Wed11252015

12:06:55

Back Europa Ştiri din Europa Europa Centrală

Presedintele Germaniei boicoteaza Jocurile Olimpice de la Soci

  • PDF

germaniaPresedintele Germaniei, Joachim Gauck, va boicota Olimpiada de Iarna din acest an si nu se va deplasa in Rusia, la Socia, gazda editiei de anul viitor.

Politicienii germani au cheltuit cu 41% mai mult pe deplasari in ultimii doi ani

  • PDF

GermaniaPoliticienii germani au cheltuit aproape 7 milioane de euro pe deplasari in ultimii doi ani, inregistrand o crestere cu 41% fata de perioada precedenta.

Convorbire Merkel - Obama pe tema interceptarii telefoanelor Cancelariei germane

  • PDF

merkelAngela Merkel l-a sunat in cursul zilei de miercuri pe Barack Obama pentru a-i cere clarificari dupa ce guvernul de la Berlin a primit informatii potrivit carora telefonul Cancelarului a fost monitorizat de serviciile de inteligenta americane.

Măsuri drastice pentru limitarea imigrației din toate statele Uniunii Europene impuse de guvernul Elvețian

  • PDF

Măsuri drastice pentru limitarea imigrației din toate statele Uniunii Europene impuse de guvernul Elvețian / BBC NewsGuvernul Elvețian a luat măsuri pentru limitarea imigrației din toate statele Uniunii Europene. Măsura se va aplica de la începutul lunii mai și va dura, după estimări, în jur de un an.

Ungaria: Amendamentele constituționale creează noi dezbateri

  • PDF

Ungaria: Amendamentele constituționale creează noi dezbateriÎn ciuda opoziției din partea Uniunii Europene, a Consiliului Europei și a demonstranților care au protestat în fața Curții Constituționale din Budapesta, Parlamentul ungar a decis să ducă mai departe controversatele modificări din legea fundamentală, survenite prima oară în 2012, titrează Népszabadság citat de Presseurop.eu.

Germania ar putea interzice exploatarea gazelor de şist prin fracturare hidraulică

  • PDF

Germania ar putea interzice exploatarea gazelor de şist prin fracturare hidraulică / Foto: senseandsustainability.netÎn cazul în care rezultatele cercetărilor ştiinţifice vor demonstra nocivitatea metodei, Germania ar putea interzice extracţia de gaze de şist prin metoda fracturării hidraulice, a declarat Peter Altmaier, ministrul german al Mediului, citat de Deutsche Welle Rusia.

Ministrul educaţiei din Germania şi-a dat demisia în urma acuzaţiilor de plagiat

  • PDF

Ministrul educaţiei din Germania şi-a dat demisia în urma acuzaţiilor de plagiat / Foto: AFPAnette Schavan, unul dintre cei mai apropiaţi confidenţi ai cancelarului german Angela Merkel, şi-a prezentat demisia în urma unor acuzaţii de plagiat, informează Der Spiegel.

Twitter Facebook Youtube Digg